Ansvarsfraskrivelse

Hvis du har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål til vores websteds ansvarsfraskrivelse, er du velkommen til at kontakte os via e -mail på admin@kontologpa.com.

Ansvarsfraskrivelser for ikontologpa.com

Alle oplysninger på dette websted – ikontologpa.com – udgives i god tro og kun til generel information. ikontologpa.com giver ingen garantier om fuldstændigheden, pålideligheden og nøjagtigheden af ​​disse oplysninger. Enhver handling, du foretager på grund af de oplysninger, du finder på dette websted (ikontologpa.com), er strengt på egen risiko. ikontologpa.com er ikke ansvarlig for tab og/eller skader i forbindelse med brugen af ​​vores websted.

Fra vores websted kan du besøge andre websteder ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne websteder. Selvom vi bestræber os på kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af ​​disse websteder. Disse links til andre websteder indebærer ikke en anbefaling for alt indhold, der findes på disse websteder. Webstedsejere og indhold kan ændre sig uden varsel og kan forekomme, før vi har mulighed for at fjerne et link, der kan være gået ‘dårligt’.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have forskellige politikker og vilkår, der ligger uden for vores kontrol. Sørg for at tjekke fortrolighedspolitikkerne for disse websteder samt deres “servicevilkår”, før du går ind i en virksomhed eller uploader oplysninger.

Samtykke

Ved at bruge vores websted accepterer du hermed vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dets vilkår.

Opdater

Skulle vi opdatere, ændre eller foretage ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive fremhævet her.