Filmcentralen | filmcentralen.dk

Leder du efter Filmcentralen?, Dens officielle hjemmeside er filmcentralen.dk. Hvis du vil vide mere om Filmcentralen, kan du læse guiden herunder .

Filmcentralen – Filminstituttets streamingsite

https://filmcentralen.dk/
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du gå på opdagelse i mere end 3000 kortfilm og dokumentarfilm – både nye og ældre.

Filmcentralen og filmstriben | Det Danske Filminstitut

https://www.dfi.dk/branche-og-stoette/filmcentralen-og-filmstriben
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Fokus er kortfilm og dokumentarfilm for både børn og voksne. Her ligger både nye titler og …

Filmcentralen – Home | Facebook

https://www.facebook.com/danmarkpaafilm/
Filmcentralen. 15672 likes · 2104 talking about this. www.danmarkpaafilm.dk er Det Danske Filminstituts streamingsite med historiske dokumentarfilm fra…

Filmcentralen / For alle | Hørsholm Bibliotek

https://biblioteket.horsholm.dk/e-materialer/filmcentralen/alle
Filmcentralen/For Alle er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du gå på opdagelse i hundredvis af danske kort- og dokumentarfilm.

Filmcentralen – Danmark på film | Aalborg Bibliotekerne

https://www.aalborgbibliotekerne.dk/e-materialer/filmcentralen
Danmark på film fra Det Danske Filminstitut er et interaktivt streamingsite med levende danmarkshistorie. Oplev nydigitaliserede dokumentariske …

FilmCentralen | Biblioteket Frederiksberg – fkb.dk

https://fkb.dk/node/463
FilmCentralen. Du kan streame kort- og dokumentarfilm på streamingssitet Filmcentralen fra Det Danske Filminstitut. Link til FilmCentralen.

Filmcentralen – DBC

https://www.dbc.dk/produkter/filmcentralen
Filmcentralen / Undervisning indeholder kort- og dokumentarfilm, undervisningsmaterialer og læringsressourcer målrettet folkeskolen og gymnasiet.

Filmcentralen | Furesø Bibliotek og Borgerservice

https://furbib.dk/e-materialer/filmcentralen
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du gå på opdagelse i mere end 3000 kortfilm og dokumentarfilm – både nye og ældre.

Filmcentralen | UCN Biblioteket

https://www.ucnbib.dk/da/page/filmcentralen
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste, … Filmcentralen undervisning forudsætter UNI-login og kan derfor kun anvendes af pædagog- og …

Filmcentralen | Gentofte Bibliotekerne

https://genbib.dk/e-materialer/filmcentralen
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du gå på opdagelse i hundredvis af danske kort- og dokumentarfilm.

Filmcentralen – KEA Bibliotek

https://bibliotek.kea.dk/da/digitale-ressourcer/filmcentralen
Filmcentralen. Danske dokumentar- og kortfilm. Filmcentralen giver adgang til streaming af dokumentar- og spillefilm. Log på med UNI-C login. KEA Bibliotek.

Filmcentralen | Vordingborg Bibliotekerne

https://www.vordingborgbibliotekerne.dk/e-materialer/filmcentralen
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste med kort- og dokumentarfilm. På Filmcentralen er der både aktuelle film og ny-digitaliserede …

Filmcentralen | LollandBibliotekerne

https://lollandbib.dk/e-materialer/filmcentralen
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste, Her kan du finde et stort udvalg af danske kort- og dokumentarfilm for voksne og børn.

Skriv en kommentar