It Relation | www.itrelation.dk

It-forhold I dagens verden er vi alle afhængige af teknologi på en eller anden måde. Uanset om vi bruger det til arbejde, leg eller kommunikation, er det blevet en integreret del af vores liv. Og selvom de fleste af os tager denne teknologi for givet, er der nogle få udvalgte, der arbejder utrætteligt bag kulisserne for at holde alt kørende. Vi er hverdagens it-superhelte. Eksperter i outsourcing, hosting, drift, business intelligence, sikkerhed og support. Vi holder verden forbundet og bevæger os fremad. Læs videre for at lære mere om, hvem vi er, og hvad vi laver.

It Relation

Hvad er IT-relation?

IT Relation er en dansk virksomhed med speciale i IT-outsourcing, hosting, drift, business intelligence, sikkerhed og support. Virksomheden blev grundlagt i 2000 og har hovedkontor i København. IT Relation har stort fokus på kundetilfredshed og servicekvalitet. Virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester til sine kunder, herunder it-rådgivning, projektledelse, softwareudvikling, netværksadministration og support.

Hvilke tjenester tilbyder it-relation?

IT Relation tilbyder en række tjenester til virksomheder i alle størrelser. Vi kan hjælpe dig med alt fra outsourcing af dit IT-behov til hosting og administration af dine data. Vi tilbyder også en række sikkerheds- og supporttjenester for at holde din virksomhed kørende.

Hvorfor vælge IT-relation?

Der er mange grunde til at vælge IT Relation som din IT-partner. Vi er eksperter i outsourcing, hosting, sikkerhed og support, og vi kan hjælpe dig med at holde din virksomhed kørende. Vi har et team af dedikerede fagfolk, som altid står til rådighed for at hjælpe dig med de it-problemer, du måtte have. Vi tilbyder også en bred vifte af tjenester, der kan tilpasses til dine specifikke behov.

Casestudier

Outsourcing af dine IT-behov kan være en skræmmende opgave, men det behøver det ikke at være! Hos It Relation er vi dine hverdagens it-superhelte. Vi er eksperter i outsourcing, hosting, vedligeholdelse, business intelligence, sikkerhed og support. Lær mere om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med at strømline din it-drift.

Konklusion

Vi er dine daglige it-superhelte. Eksperter i sikker outsourcing, hosting, vedligeholdelse, business intelligence, sikkerhed og support. Læs mere her.

Você está procurando por It Relation?, Seu site oficial é www.itrelation.dk. Para saber mais sobre It Relation leia o guia abaixo.

IT Relation

https://www.itrelation.dk/
Vi er hverdagens IT superhelte.│ Eksperter i sikker outsourcing, hosting, drift, business intelligence, sikkerhed og support. │ Læs mere her.

IT Relation: Outsourcing, Support and Digital Transformation

https://www.it-relation.com/
We are IT Everyday Superheroes. Our expertise includes outsourcing, hosting, operation, business intelligence and security. Learn how we can assist you.

IT RELATION A/S Karriere og nuværende medarbejderprofil

https://dk.linkedin.com/company/it-relation-a-s
IT RELATION A/S. Informationsteknologi og -tjenester. Herning, Danmark 7.845 følgere. Optimale IT-løsninger og Ultimativ Kundeservice – KAPOW! Se …

IT RELATION A/S – Startside | Facebook

https://da-dk.facebook.com/ITRelation/
IT RELATION A/S, Herning, Denmark. 2681 Synes godt om · 38 taler om dette. Hverdagens IT Superhelte byder dig velkommen.

Anmeldelser af IT relation A/S – Trustpilot

https://dk.trustpilot.com/review/www.itrelation.dk
IT Relation er en danskejet virksomhed, der siden 2003 har specialiseret sig i outsourcing af it ved at tilbyde konkurrencedygtige it løsninger, der passer til …

IT Relation – Adelis Equity Partners

https://adelisequity.com/investering/it-relation-2/
IT Relation er markedsledende indenfor IT-outsourcing og hosting til små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Koncernen blev grundlagt i 2016 ved en …

IT Relation A/S – 27001092 – Herning – Proff

https://www.proff.dk/firma/it-relation-as/herning/internetdesign-og-programmering/GP52BXI0C2C/
Proff.dk giver dig firmainformation om IT Relation A/S, 27001092. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

IT RELATION A/S i Herning – CVR API

https://cvrapi.dk/virksomhed/dk/it-relation-as/27001092
Læs omkring IT RELATION A/S startet i 2003, Dalgas Plads Herning. Stig Bundgaards CVR-oplysninger.

IT Relation (@itrelation) • Instagram photos and videos

https://www.instagram.com/itrelation/?hl=da
277 Followers, 14 Following, 81 Posts – See Instagram photos and videos from IT Relation (@itrelation)

HgCapital køber IT Relation i milliardhandel – Accura

https://accura.dk/cases/hgcapital-koeber-it-relation-i-milliardhandel/
Den engelske kapitalfond HgCapital har i en milliardhandel overtaget ejerskabet af den danske IT-virksomhed IT Relation fra Adelis Equity Partners.

Mangeårigt marketingsamarbejde mellem IT Relation og Co3

https://www.co3.dk/cases/it-relation
Vi fungerer som IT Relations eksterne marketingafdeling, der sammen med deres team udarbejder KPI’er for marketing og lægger planer for, hvordan vi når …

Varetages af IT Relation IT-support – Norrbom Vinding

https://norrbomvinding.com/da/mennesker/varetages-af-it-relation/
Varetages af IT Relation IT-support. Linkedin. Download vcard. Om os · Karriere · Kontakt · Viden · Nyheder · Publikationer.

Support – TK2

https://www.tk2.dk/support
TK2 er en del af IT Relation A/S. Omdrejningspunktet for vores arbejde er at optimere din forretning med IT. Vi er specialister i IT-strategi, -hosting, …

Skriv en kommentar