Rikke Fog | www.familiejournal.dk

Rikke Fog Kildevang Antik er en familiedrevet virksomhed beliggende i Danmark. Far-datter-holdet Rikke Fog Frede Rasmussen og Rikke Fog Sørensen sælger gamle ting, og efter at have optrådt i fjernsynet kan de endelig leve.

Rikke Fog

Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter, Rikke Fog Sørensen, sælger gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer

Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter Rikke Fog Sørensen sælger gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer, Danmark. Efter at have optrådt på tv kan de nu leve deres drømmeliv.

Kildevang Antik er en familiedrevet virksomhed, der har været i drift i over 30 år. Butikken ligger i den lille by Hammer, som ligger cirka en times kørsel fra København.

Rasmussen og hans datter Sørensen overtog forretningen for omkring 10 år siden. De har specialiseret sig i at sælge gamle ting, herunder møbler, kunstgenstande og samleobjekter.

Siden de optrådte i et dansk tv-program kaldet “Drømmehåndværkerne” (Drømmehåndværkere), er parret blevet kendt i Danmark. Showet byder på håndværkere, der skaber unikke genstande fra bunden.

Sørensen siger, at optræden i showet har ændret hendes liv. “Det har været en drøm, der er gået i opfyldelse,” siger hun. “Vi troede aldrig, det ville ske for os.”

Eksponeringen fra tv-programmet har hjulpet virksomheden med at vokse, og Rasmussen og Sørensen kan nu leve deres drømmeliv.

Efter at have optrådt på tv, kan de nu tjene til livets ophold

Efter at have optrådt på tv kan de nu leve af

Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter Rikke Fog Sørensen kan nu leve af at sælge gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer. Det er efter, at de er dukket op på tv.

Hvad de sælger

Rikke Fog Sørensen og hendes far, Rikke Fog Frede Rasmussen, sælger gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer. Og efter at have optrådt på tv, kan de nu tjene til livets ophold.

Far-datter-duoen henter deres beholdning fra auktioner, ejendomssalg og private sælgere. De sælger hovedsageligt møbler og malerier, men har også en bred vifte af andre varer, herunder porcelæn, sølvtøj og glasvarer.

De har eksisteret i over 10 år og har opbygget en loyal kundebase. De er nu i stand til at leve af indkomsten fra deres virksomhed takket være deres nylige tv-optræden.

Sådan startede de

Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter, Rikke Fog Sørensen, sælger gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer. Og efter at have optrådt på tv, kan de nu leve.”

Sådan startede de:

Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter Rikke Fog Sørensen har altid elsket antikviteter. Det startede som en hobby for dem begge, at gå til garageudsalg og loppemarkeder i weekenden og hente spændende ting hist og her. Efterhånden som deres samling voksede, voksede deres passion for det. De begyndte at specialisere sig i danske antikke møbler og åbnede til sidst deres egen butik , Kildevang Antik, i Hammer.

Forretningen gik langsomt i starten, men de gav ikke op. De blev ved med det, voksede langsomt deres kundekreds og skabte sig et navn i den antikke verden. Deres store gennembrud kom da de blev vist i et populært tv-program om antikviteter. Derefter tog forretningen fart, og de har haft succes lige siden. Takket være deres hårde arbejde og dedikation er de nu i stand til at leve af at gøre noget, de elsker.< /p>

Hvordan det er at optræde på tv

Det er spændende at dukke op på tv og se dit ansigt på skærmen. Men det er også lidt nervepirrende, for du ved, at millioner af mennesker holder øje med dig. Du skal passe på ikke at begå fejl og repræsentere dig selv i et positivt lys. Men alt i alt er det en fantastisk oplevelse, som jeg vil anbefale til alle.

Konklusion

Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe Rikke Fog Frede Rasmussen og hans datter, Rikke Fog Sørensen, med at sælge deres gamle ting fra Kildevang Antik. De har kunnet leve af at være med på tv, og vi håber, at de også fremover vil have succes. Tak fordi du støtter dem!

Leder du efter Rikke Fog?, Dens officielle hjemmeside er www.familiejournal.dk. Hvis du vil vide mere om Rikke Fog, kan du læse guiden herunder .

Vi er sjældent uenige – Familie Journal

https://www.familiejournal.dk/livshistorier/mennesker-imellem/vi-er-sjaeldent-uenige
Frede Rasmussen og hans datter, Rikke Fog Sørensen, sælger gamle ting fra Kildevang Antik i Hammer. Og efter at de har medvirket i tv, kan de nu leve.

Kildevang Antik Frede Rasmussen og Rikke Fog – Næstved

http://www.antikguide.dk/kildevang-antik-frede-rasmussen-naestved.htm
Kildevang Antik Frede Rasmussen og Rikke Fog Frede Rasmussen og Rikke Fog Detailhandel med brugte varer i forretninger.

rikke-fog profiler | Facebook

https://da-dk.facebook.com/public/Rikke-Fog
Vis profiler af personer, der hedder Rikke Fog. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Rikke Fog og andre, du måske kender. Facebook giver folk…

Et par ekstra hænder til at løfte og bære – sn.dk

https://www.sn.dk/danmark/et-par-ekstra-haender-til-at-loefte-og-baere/
22. jul. 2020 — Det er Frede Rasmussens svigersøn og Rikke Fogs mand, 49-årige Christian Fog, der nu har fået orlov fra jobbet som servicemedarbejder på Næstved …

Rikke Fog fra Skattejægerne: Her er min nye dille …

https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/tv/dr/rikke-fog-fra-skattejaegerne-her-er-min-nye-dille
28. feb. 2018 — Sammen med sin mand Christian er Rikke i gang med at istandsætte en bungalow fra 1954 i Næstved og hertil bliver indretningsstilen lidt …

Rikke Fog fra Næstved gør dette program alle pengene værd

https://politiken.dk/kultur/set_og_hoert/art8125743/Rikke-Fog-fra-N%C3%A6stved-g%C3%B8r-dette-program-alle-pengene-v%C3%A6rd
23. mar. 2021 — Antikvitetshandleren Rikke Fog har en fest, når hun er med i ‘Hvem byder bedst’ på TV 2. Hun køber fængselslegetøj og keramik, ikke malerier …

Dødsbo – Skal du have tømt et bo? Ring trygt til Rikke fog

https://kildevang-antik.dk/doedsbo-og-flyttebo/
Dødsbo på Sjælland eller Lolland-Falster? Få uforpligtende tilbud på dødsbo og flyttebo ✓ Dag til dag rydning ✓ 25 års erfaring ☎ Kontakt os.

Rikke Sørensen har 1 erhvervsrolle – Ownr.dk

https://ownr.dk/users/public-profile/4000501342
18. aug. 2021 — Karrieren som erhvervsperson begyndte for alvor dengang i 2004 ved Stendyssegård Antik v/ Rikke Fog Sørensen som Ejer og Stifter.

Rikke Fog Jacobsen – Specialkonsulent – Danmarks Statistik

https://dk.linkedin.com/in/rikke-fog-jacobsen-94a54621
Se Rikke Fog Jacobsens profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Rikke Fog har 5 job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik …

Rikke Fog-Møller, København K | person | krak.dk

https://www.krak.dk/rikke+fog-m%C3%B8ller+k%C3%B8benhavn+k/53366457/person
Rikke Fog-Møller. Overgaden Oven Vandet 12, 1. 1415 København K. Ruteplan. 24 84 32 35. Del Rikkes profil. Denne person har selv ændret sine oplysninger.

Rikke Fog | personer | degulesider.dk

https://www.degulesider.dk/rikke+fog/personer
Rikke Fog Jacobsen. Adriansvej 20 2300 København S ; Rikke Fog-Møller. Overgaden Oven Vandet 12, 1. 1415 København K ; Rikke Fog Svendsen. Fasanvej 24 6760 Ribe.

Familieskema for Privat / Rikke Fog (F19781) – Velkommen til …

http://jsja.dk/genealogi/familygroup.php?familyID=F19781&tree=tree1
Familie: Privat / Rikke Fog (F19781) ; Født ; Død ; Begravet ; Gift ; Andre partnere, Vibeke Tuxen | F19748.

Rikke Fog – 1 roller i dansk erhvervsliv – Proff

https://www.proff.dk/rolle/rikke-fog/-/4008452916/
Proff.dk giver dig rolleinformation om Rikke Fog. Se personens roller (1) og relationer (0) i erhvervslivet – og hvilke brancher Rikke Fog er aktiv i.

Skriv en kommentar